Zalety:

- masa jajowa jest produktem świeżym i bez konserwantów,
- masa jajowa jest produktem pasteryzowanym,
- masa jajowa jest produktem bezpiecznym w przetwórstwie
  spożywczym,
- masa jajowa jest produktem łatwym w użyciu.

Nasi klienci stosując płynną pasteryzowaną masę jajową mogą sobie pozwolić na pewne oszczędności takie jak:

- czas - półprodukt gotowy do bezpośredniego zastosowania,
  bez potrzeby wybijania jaj,
- powierzchnię do wybijania – wymagane jest oddzielne pomieszczenie
  do wybijania jaj,
- powierzchnię do magazynowania – wymagane jest oddzielne
  pomieszczenie magazynowe w postaci chłodni,
- czynnik ludzki – zmniejszenie zatrudnienia.


26.04.2008
Targi

19.11.2007
Wydajnosć

16.05.2007
Firma roku 2006











Polski / Polish English / Angielski Deutsh / Germany / Niemiecki Russian / Rosyjski